jídlo na smyrle, aneb vrátím se asi dvojnásobná

5. března 2018 v 0:14 | E.
psala jsem, že jídlo na Smyrle stojí za to. a proč přesně? pojďme se podívat na stravu, kterou tu pro nás každý den naši drazí kuchaříci připravují..:)

snídaně:
- snídaně je ve formě bufetu, což je zlo. bufet můžeme rozdělit na slaný, sladky, hříšný nehříšný.
> seznam jídel, co si můžu každé pracovní ráno dopřát: vajíčka/míchaný/, slanina, houby, pečená rajčata, šunka, sýr, uzený pstruh, makrela, salám, zelenina, fazole, řepový salát, ... různé druhy marmelád, nutella, jogurty - karamelový, normální a borůvkový, různé druhy věcí do jogurtu, ovoce/banán, jablko, kiwi, pomík/, různé druhy pečiv - bananabread, zelený cosi, sladké buchty, rozpékací trouba, mnoho čajů, pomerančový a jablečný džus..
> jak vypadá moje snídaně? trošku vajíček, slaninka, pstruh uzený, rozpečený bzl chléb nebo polystyrén, máslo, šunka, sýr, zelenina a jablko. zatím jsem tu měsíc a snídaně se ještě nezměnila...

oběd: každý den máme nějakou ňaminu. vzhledem k tomu, že kromě bzl diety jsem velmi nenáročný člověk, tak jsem dost s každým jídlem spokojená. vedle hotelu je farma se zhruba 400 ovcemi, tudíž lamb meat je velmi oblíbené a téměř každý den. ale to je ňamina. máme různé steaky, hamburgery, rizoto, omáčky, saláty, brambory /co mi fakt nechutná, tak je sladka bramborová kaše....ale normální je výborná/, no a tak si tu žijeme skoro jako na zámku :) /svoje první bzl lasagne jsem měla tady! panebože, to bylo...

večeře: stejná ňamina jako oběd..

dvakrát do měsíce můžeme jít zadarmo do restaurace a dát si jídlo z menu! /a běžně tu jídla stojí mezi 3000-7000 ISK/, takže si dáme předkrm, hlavní jídlo a dezert.
poprvé /když jsem tu byla asi 4 dny/, tak jsem šla na večeři se dvěma klukama a naší kuchařkou. samozřejmě jsem netušila, co je v menu a tak jsem si dala, co mi doporučili. Jako předkrm cured lamb se salátkem, hlavní chod BBQ babyribs s hranolkami a coleslawem, a dezert už jsem nedala. za celý večer jsme vypili asi 5 flašek vína...
podruhé, když jsem byla na večeři, tak jsem šla se slovenskými kamarády /Žofka, Rasto, Ivana/ a dala jsem si: Lobster tails jako předkrm, hlavní jídlo byl Lamb steak s hranama, dezert byla domácí zmrzlina s ovocem. Vypili jsme 4 flašky vína a spalo se nám jako králům.

takže z toho vyplývá, že na smyrle vaří moc dobře a že se vrátím dvakrát taková...ach.
ještě že chodím tak často běhat.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama